parallax background

Amica IN. – odsada u ponudi Agramservisa

General Mobile – po čemu je izuzetan
January 11, 2016
Što najviše troši bateriju?
January 9, 2017

Brend inovativnih kuhinjskih aparata i opreme odsada u ponudi Agramservisa

 

 

Pravo dizajnersko osvježenje kada je riječ o kuhinjskoj opremi stiže iz renomirane tvrtke s pedesetogodišnjom tradicijom kontinuiranog razvoja i napretka. Redovito nagrađivana vrijednim nagradama, Amica se diči i prestižnom dizajnerskom nagradom Red Dot za 2015. Do sada prisutna u više od 50 zemalja, Amica je napokon stigla i u Hrvatsku. Proizvodi su dostupni u boljim trgovinama kućanskih aparata i bijele tehnike diljem Hrvatske. Jamstvo na uređaje iz asortimana Amica je pet godina a svima koji odaberu Amica aparate u vrijednosti iznad 1.499 kn darujemo vrijedan poklon paket.

U ponudi je cijeli niz modernih, energetski učinkovitih kućanskih uređaja dizajniranih prema zahtjevima tehnološki i ekološki osviještenih urbanih korisnika. Onih koji osim vrhunskih performansi i funkcionalnosti traže profinjeno oblikovane komade koji će se idealno uklopiti u njihove zamisli idealne kuhinje. Pećnica sa ekranom osjetljivim na dodir kojom se upravlja sa samo nekoliko poteza prstom ili keramička ploča za kuhanje koja prepoznaje oblik dna posude i zagrijava samo tu površinu pravi su primjeri.  Iako je vrlo često jedan od najvažnijih kriterija za odabir uređaja za kuhinju upravo izgled, nije loše kada je ujedno i ekonomičan, ali i povoljan po cijeni.

Amica ugradbene i samostojeće pećnice hladnjaci, zamrzivači, nape, štednjaci i ostali uređaji imaju uglavnom A, A+ ili viši razred energetske učinkovitosti. Ekonomičan rad ovih aparata sa nižom potrošnjom vode i energije te ograničavanjem otpada i otpadnih voda uvelike se osjeti na uštedama kućnog budžeta pa se kupnja itekako isplati.

Svi proizvedi Amica imaju certifikate za sigurnu upotrebu, elektromagnetsku kompatibilnost i energetsku efikasnost. Usklađeni su sa zakonima vezanim za očuvanje okoliša i udovoljavaju najvišim zahtjevima kvalitete (ISO 4001 certifikat za očuvanje okoliša, PN-18001 certifikat za očuvanje zdravlja i sigurnosti, ISO 9001 certifikat za upravljanje kvalitetom).