O nama

Povjerenje je najvažniji kriterij kada svoj mobitel dajete iz ruke.


Agramservis je najpoznatiji hrvatski servisni centar i distributer mobilne telefonije. Poslovnu filozofiju zasniva na stavljanju potreba korisnika na prvo mjesto. Na isti način pristupa razvijanju korektnih partnerskih odnosa u kojima za potrebe svojih partnera kreira specifične usluge. Proizvod vrhunske tehnologije zahtjeva vrhunsko održavanje. Agramservis ovlašten je za popravak gotovo svih poznatih brendova mobitela (pa i onih za koje možda niste čuli). Posjedujemo sve potrebne certifikate i opremu, a serviseri Agramservisa stručni su i pouzdani.

Kako mi radimo

Savjetovanje

O popravku mobitela detaljno se posavjetujemo s korisnikom

Originalni dijelovi

Koristimo isključivo originalne, atestirane i provjerene rezervne dijelove

Transparentnost

Cijena usluge i potrebnih dijelova transparentna je i uvijek unaprijed poznata

Jamstvo

Uz originalne dijelove jamčimo vam najbolju kvalitetu njihove ugradnje
Kad mobitel zakaže, puno se toga zakomplicira. Ponekad je i poslovni uspjeh ovisan o ispravnosti mobitela pa je popravak potreban što prije (zapravo odmah). S mobitelom u servis odlaze i važni podaci, kontakti, mailovi – i previše važni da bi se olako prepustili bilo kome. Sigurnost i povjerenje treba biti na prvom mjestu. A odmah zatim pitanje dijelova koji će se koristiti za popravak i jamstva za popravljeno. Eto, zašto svoj pametni telefon dati na popravak u ovlašteni servis Agramservis. Kada je automobil u pitanju, stvar s ovlaštenim i neovlaštenim servisom te originalnim i zamjenskim dijelovima vrlo je jasna. Po istom principu funkcionira i logika servisiranja mobitela. Pouzdanost prije svega. Agramservis ovlašten je za popravak gotovo svih poznatih brendova mobitela. Posjeduje baš sve potrebne certifikate, opremu i uređaje koje treba za status ovlaštenog servisa, a serviseri Agramservisa stručni su i pouzdani. Zato kad mobitel ide na popravak, ide u Agramservis.
 

Agramservis nije samo servis

Osim prodaje i postprodajne servisno-logističke podrške za proizvode mobilne i fiksne telefonije terminalne i mrežne opreme, poslovnim korisnicima osigurali smo:
 
 
Privatnim korisnicima omogućili smo da na jednom mjestu odaberu telekomunikacijske uređaje i rješenja renomiranih svjetskih proizvođača sukladne njihovim željama i potrebama
 

Učinkovitost. Pouzdanost. Kvaliteta. Zadovoljstvo korisnika.


Naše su temeljne vrijednosti

Želite biti u toku sa novostima iz Agramservisa?

Prijavite se na naš newsletter!