Opći uvjeti servisa i servisni ugovor

Opći uvjeti servisa i servisni ugovor

 
Uređaj se preuzima iz servisa isključivo uz predočenje radnog naloga. Rok za preuzimanje uređaja/opreme nakon obavijesti o završetku servisne obrade uređaja/opreme je 15 dana. Rok za preuzimanje uređaja bitan je sastojak ovog ugovora.

U slučaju da korisnik ne preuzme uređaj u roku od 45 dana od dana obavijesti Servisa o završetku servisne obrade, korisnik je suglasan da će se to smatrati odreknućem od vlasništva uređaja te će uređaj biti napuštena stvar u skladu s člankom 132. Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima. U tom slučaju MMM Agramservis može postupati s uređajem kao s pokretnom stvari koju nitko nema u svom vlasništvu sukladno članku 131. Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima te prodati istu trećim osobama, a radi naplate svih svojih troškova. Korisnik izričito i bezuvjetno potvrđuje da MMM Agramservis ima pravo zadržanja na predmetu popravka sukladno odredbama članka 72. Zakona o obveznim odnosima te je ovlašten na temelju članka 75. sve svoje troškove koje je imao u svezi popravka kao i druge troškove naplatiti iz vrijednosti ostvarene prodajom uređaja trećim osobama.

Tijekom popravka može doći do brisanja svih podataka iz uređaja. MMM Agramservis ne preuzima nikakvu odgovornost za Vaše podatke ili pohranu Vaših podataka. Također, povrat podataka na uređaj je u odgovornosti korisnika.

Naplata dijagnostike u slučaju odustajanja od van jamstvenog popravka naplaćuje se 95 kn.

Jamstvo za obavljeni vanjamstveni popravak je 90 dana od dana popravka.
 

Želite biti u toku sa novostima iz Agramservisa?

Prijavite se na naš newsletter!