TCL - The Creative LifeHrvatsko tržište bogatije je za još jednog velikog proizvođača televizora – TCL.

TCL ujedinjuje spoj najmodernije tehnologije i raskošnog dizajna izrade svojih televizora. Tehnologija koja krasi TCL televizore postavlja ih stepenicu iznad svoje konkurencije. Najpoznatije od njih zasigurno su Quantum Dot, Wide Color Gamut, Premium HDR i mnoge druge.


 

Android TV 6.0

Izvrsna slika i zvuk povezani su i s kvalitetnim sustavom za zabavu koji zahvaljujući najnovijoj verziji sustava Android 6.0 donosi sve u jednom profinjenom i suvremenom dizajnu prilagođenom vašem prostoru.Treći najveći proizvođač televizora na svijetu na našem će tržištu ponuditi nekoliko različitih linija modela - od ulaznih HD Ready/Full HD pa sve do premium UHD Quantum Dot televizora.

Posebni naglasak stavlja se na Android TV kao pogodnost za jednostavno upravljanje, pretraživanje i pristupanje Vašim omiljenim sadržajima na Vašem televizoru.


JBL zvuk

Vrhunski audio sustav JBL u kombinaciji s tehnologijom DTS Premium Sound stvara izvrstan zvuk - poput onog u kino dvorani.

Dolby Digital sound možete pronaći u Smart TV modelima

 


Za zvuk se pobrinuo vrhunski audio sustav JBL koji kod nekih modela dolazi u kombinaciji s tehnologijom DTS Premium Sound i stvara izvrstan zvuk te kino doživljaj odvodi u drugu dimenziju.
Što sve imamo u ponudi? Zanima vas gdje možete kupiti?


Provjeri ponudu
Najbolji, najnapredniji i najljepši TCL model u našoj ponudi je...?Xclusive X1 (Curved 4K QLED Android TV)