Realme mobiteli – novo u ponudi
December 4, 2020
HONOR STIGAO NA HRVATSKO TRŽIŠTE
March 17, 2022
huawei-watch-gt-runner-najbolji-pametni-sat-za-trkace

HUAWEI WATCH GT RUNNER - NAJBOLJI PAMETNI SAT ZA TRKAČE

Lagan i udoban, težine samo 38 g, Watch GT Runner je idealni suputnik svakom pravom trkaču koji traži suptilnog pratitelja i saveznika u ostvarivanju zacrtanih ciljeva.
Ovaj sportski sat najprikladniji je za nove trkače koji tek ulaze u svijet trčanja i one koji redovito trče ali su primijetili da je njihov napredak u posljednjih nekoliko mjeseci stao. Nudi izvrstan skup alata za vježbanje koji će vam pomoći izbalansirati trening i oporavak, a Huaweijev 'AI coach' kreirat će personalizirani plan koji će vam pomoći da postignete svoj sljedeći cilj.
HUAWEI WATCH GT Runner podržava 5 glavnih navigacijskih satelitskih sustava, dvopojasne istovremene pozive u stvarnom vremenu, bržu brzinu satelitskog pretraživanja i preciznije pozicioniranje. GT Runner također omogućava praćenje SpO2 i stresa, a posebno impresivan je sustav praćenja sna koji čak i bilježi periode ‘’drijemanja’’ i uračunava ih u vašu dnevnu statistiku. Naravno, sat omogućava i precizno praćenje otkucaja srca, al pari daleko skupljim sportskim satovima. Svi ovi podaci jasno su predstavljeni u mobilnoj aplikaciji Huawei Health.

Watch GT Runner najviše se izdvaja od ostalih u kategoriji pametnih satova po posebno dizajniranom programu znanstvenog trčanja kojeg pokreće HUAWEI TruSportTM tehnologija. Na taj način sat može trkačima početnih razina pružiti podatke i prijedloge o intenzitetu treninga, obujmu treninga, vremenu oporavka i još mnogo toga, sve iz jednog trčanja dok za napredne trkače daje procjenu sposobnosti trčanja, ažuriranja stanja fizičke kondicije/umora, plus dugoročnu analizu učinka treninga. A ako ste elitni trkač, primajte nadzor i ocjenu svoje tehnike trčanja. Za svaku razinu ponešto. Vrlo korisne značajke koje će značajno olakšati svakom trkaču su i ugrađeni barometer pomoću kojeg primate obavijesti o lošem vremenu , mogućnost odgovaranja na pozive i upravljanje glazbom dok praktični integrirani kotačić omogućava da u sekundi pregledate najznačajnije podatke poput opterećenja na treningu, indeksa sposobnosti trčanja, vremena oporavka, te nadmorske visine jednostavnom gestom podizanja zapešća.
Trajanje baterije kod GT Runner modela je vrlo ipresivno a posebice za AMOLED pametni sat. Uz intenzivnu upotrebu baterija će vam trajati 7 dana dok uz uobičajenu upotrebu baterija traje čak do 14 dana. Sat je dostupan za kupovinu na našem webshopu po cijeni od 2199 kn.