TCL nacionalna promocija

Akcija traje do 16.10.2022..!

TCL nacionalna promocija trajati će od 01. listopada do 16. listopada 2022. godine. U nastavku molimo pročitajte pravila nagradne igre i prijavite se za sudjelovanje jer možete osvojiti odlične nagrade.


 

0
Days
0
Hours
0
Minutes
0
Seconds

 

TCL C93 serija je izuzetan TV, koji posjeduje zaslon nevjerojatne kvalitete, živopisne i svijetle boje, izuzetan kontrast i iznimno bogatu crnu boju. Uz prednje ONKYO zvučnike, ugrađeni subwoofer i 2 dodatna vertikalna zvučnika možete uživati u impresivnoj Dolby Atmos kvaliteti zvuka kao da ste u kinu. Luksuzan dizajn bez okvira će vam se savršeno uklopiti u vaš prostor što ga čini pravim izborom za kupnju.

Posebna tehnologija pozadinskog osvjetljenja donosi beskompromisni kontrast, svjetlinu i uniformiranost gledanja u svim okolnostima. Optičkom udaljenosti od 5mm (OD5) TCL je smanjio udaljenost između pozadinskog osvjetljenja i LCD zaslona za 5 min.

Zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji Quantum Dot, ovaj TCL TV donosi originalne filmske boje sačinjene od više milijardi boja i nijansi. Sve boje koje filmske kamere mogu snimiti. Omogućuju isporuku iznimne razine reprodukcije boja, detalja i dubine bez premca u usporedbi sa drugim LED i OLED TV-ima.

Najnoviji standard UHD sadržaja jest High Dynamic Range, 4K HDR PREMIUM 2000 pruža superiorno High Dynamic Range iskustvo uz visoku svjetlinu, nevjerojatne detalje u tamnim scenama i živopisne boje. Doživite nevjerojatne detalje slike točno onako kako su ih filmaši zamislili. Slika koju gledate detaljna je kao i u stvarnom svijetu. Zaronite u dubine i najsitnije detalje!

Izvorni zaslon od 144 Hz za vrhunski prikaz pokreta brzog, dinamičnog sadržaja Uživajte u brzim scenama,karakterističnima za sportski sadržaj ili akcijske filmove, uz nesmetane i oštrije detalje zahvaljujući našem izvornom zaslonu od 144 Hz. Ništa ne može nadmašiti izvorni pokret od 144 Hz.​

Provjerite možete li u potpunosti iskoristiti maksimalni kapacitet svog 4K HDR TV-a: bez obzira na sadržaj Dolby Vision na Netflixu, Disney+ ili HDR 10+ sadržaju na Amazon Prime Video, ovaj 4K HDR TCL TV uvijek će podržavati najbolji format.​Povrh toga, HDR Dolby Vision IQ optimizira kvalitetu slike kako bi prilagodio kvalitetu slike uvjetima osvjetljenja prostorije. Dolby Vision IQ inteligentno optimizira vaš TV za optimalnu sliku u vašoj sobi u svakom trenutku.​

Za igrače je responzivni TV jednako važan kao i onaj s dobrom slikom. Novi HDMI 2.1 standard omogućuje brže osvježavanje do 4K pri 120 fps i do 4K pri 144 fps (sličica u sekundi). HDMI 2.1 osigurava kompatibilnost sa najnovijim generacijama igraćih konzola i omogućuje funkcije poput ALLM (Auto Low Latency način rada) i VRR (Varijabilna brzina osvježavanja)*

2.TCL-C93_KSPs_1600
144hz-vrr

OPĆI UVJETI

Uvjeti nagradne igre i pravne informacije


 
 
POKLON

TCL ti poklanja robot usisavač SWEEVA 2000.


Prijava prodanog uređaja:


Podaci o prodanom uređaju


Osobni podaci


TRENUTNO PRODANI UREĐAJI"

65"

2/10

75"

4/5

POKLON

Robot usisavač SWEEVA 2000

Ultra kompaktna Sweeva 2000 ima snažnu usisnu snagu od 2000 Pa koja je pogodna za sve vrste površina. Snažna baterija može raditi 150 minuta, što je čini idealnom za površine do 150 m2. Možete imati potpunu kontrolu udaljenosti putem TCL Home aplikacije.

Sweeva 1000 & 2000 opremljeni su nasumičnom navigacijom i imaju 3 načina kretanja: automatski, edge i spot, a možete ga kontrolirati i ručno putem daljinskog upravljača ili TCL Home aplikacije* kako želite.

Sa svojim ultra kompaktnim tijelom od samo 7 cm debljine, mogao bi proći gotovo svugdje, čak i ispod svih vrsta sofe, kreveta i namještaja. Unutar njegovog tankog tijela, velika kutija za prašinu od 600 ml nepropusna za sadržavanje više prašine i izbjegavanje pada prašine iz kutije za prašinu dok korisnik izvlači kutiju iz robotskog usisavača.

huawei-bezicne-slusalice-freebuds-lite-ceramic-white-58052_1

FreeBuds Lite bijele

30

BODOVA

mobitel-motorola-e7-power-xt2097-6-pl-651-ips-720-x-1600-px--62201_1

Motorola E7 Power

60

BODOVA