TV PROMOCIJA

Uronite u srce kvalitete slike i zvuka uz TCL!


Kupnjom Android TV-a serije EP66 dobivate TCL MTRO200BT On-Ear bežične slušalice s izolacijom od buke i ugrađenim mikrofonom. Također, kako bi bili potpuno mirni TCL vam poklanja i 5 godina bezbrižnog gledanja. *upute za prijavu za obje promocije nalaze se na kraju teksta)

 
 

TCL EP66 4K UHD Android TV


Prva stvar koja će vas očarati kod nove EP66 serije je upravo njen dizajn. Iznimno tanka i uska metalna konstrukcija osigurava elegantnu instalaciju kako na zidu tako i na pripadajućem TV postolju.

Uz prelijep dizajn, uživat ćete u 4K-UHD rezoluciji i 8 milijuna piksela opremljenih Pro HDR-om i najnovijim Android OS-om. Uživajte u svijetlim, živopisnim bojama te zapanjujućoj kvaliteti slike s točnom reprodukcijom tamnih i svijetlih sjena. TCL TV serija EP66 u praksi odlično ujedinjuje funkcionalnost i eleganciju.

Kako bi doživljaj bio potpun, TCL vam poklanja TCL MTRO200BT On-Ear bežične slušalice s izolacijom od buke i ugrađenim mikrofonom. Od sada uživajte u svim sadržajima na Vašem TV-u bez ometanja Vaših ukućana. Kada ste gotovi sa gledanjem 4K HDR sadržaja ili igranjem brojnih Android igrica, brzo i efikasno prespojite Vaše MTRO200BT On-Ear bežične slušalice na vaš mobilni uređaj i neometano nastavite uživati u brojnim audio sadržajima.

REGISTRACIJA

Registrirajte svoj kupljeni uređaj

... i dobivate TCL ON-EAR slušalice!


Podaci o uređaju


Osobni podaci


POKLON

TCL ON-EAR slušalice


TCL MTRO200BT On-Ear slušalice. Jedinstveno dizajnirana kako bi se uklopila u životni stil u pokretu, MTRO serija donosi odličan bas i kvalitetan zvuk kada ste u pokretu. Precizno dizajnirani audio upravljački programi, posebno ugođeni od vrhunskih akustičnih inženjera, pružaju kristalno jasan, uravnotežen zvuk s dubokim basom. Dakle, uživat ćete u odličnom zvuku bez obzira što se nalazilo na vašem popisu za reprodukciju.

Bluetooth tehnologija osigurava glatku, visokokvalitetnu bežičnu vezu s vašim uređajima. MTRO200BT slušalice su dizajnirane uz pomoć opsežnih ergonomskih istraživanja kako bi se osiguralo udobno prianjanje za kontinuiranu i dugotrajnu uporabu. Meki, prozračni jastučići za uši pružaju veliku udobnost tijekom dugih sesija slušanja. Uz ravan sklopivi dizajn i opuštene opcije boja, udobnost i stil osigurani su bez obzira na to gdje se nalazite. Pristupačne kontrolne tipke omogućuju vam jednostavnu kontrolu. Prebacivanje pjesama, podešavanje glasnoće te prihvaćanje ili odbijanje poziva je jednostavno, bez potrebe da izvlačite uređaj iz džepa.

Detaljne karakteristike:

  • Kvalitetan zvuk, bogati basovi - Doživite svoju glazbu na sasvim nov način uz duboke, bogate basove zahvaljujući snažnim 32-milimetarskim audio upravljačkim programima za slušalice.
  • Bluetooth Wireless - Uživajte u bežičnom povezivanju s glazbom do 20 sati. Brzo 15-minutno punjenje osigurava vam trosatno korištenje kako ne biste propustili niti jednu sekundu vase omiljene glazbe.
  • Udoban ergonomski dizajn - Udobno prianjanje važno je za poboljšanje doživljaja slušanja. MTRO200BT je izrađen s pravom prikladnošću za udobno i dugotrajno korištenje uz veliku izolaciju od buke.
  • Izolacija buke - MTRO200BT ima zatvorenu akustiku za bolju izolaciju zvuka, osiguravajući udobnost i poboljšane performanse basa.
  • Jednostavno upravljanje pozivima i glazbom - ugrađeni mikrofon omogućuje vam odgovaranje na pozive dok ste u pokretu, dok vam kontrolne tipke služe za jednostavnu promjenu pjesme, podešavanje glasnoće te prihvaćanje ili odbijanje pozive, a da pritom ne vadite uređaj iz džepa.
  • Dizajn s ravnim preklopom - Jednostavno se sklapaju i spremaju, ove slušalice su vaš idealan suputnik.
  • Maksimalna izdržljivost - Svaki MTRO200BT je strogo testiran povlačenjem, savijanjem, I rastezanjem tijekom više od 150 sati kako bi se osigurala najviša kvaliteta za svakodnevnu uporabu.
  • Što je u kutiji - MTRO200BT slušalice, mikro USB kabel za punjenje i informacije o našoj 1-godišnjoj i brzoj, prijateljskoj službi za korisnike

OPĆI UVJETI

Uvjeti promocije i pravne informacije


Detalje i uvjete „EP66 serija + MTRO200BT On-Ear slušalice“ promocije možete pronaći ovdje.

Detalje i uvjete „5 godina bezbrižnog gledanja“ promocije možete pronaći ovdje.