PLATI ILI VRATI

Uronite u srce kvalitete slike i zvuka uz TCL!

Akcija traje od 10.11. - 25.12.2019.!

Već dugo planirate uložiti u kvalitetniji TV i za oko su vam zapale najmodernije značajke kao što su 4K UHD rezolucija, pametni Android TV sustav, SLIM dizajn te glasovno upravljanje, ali još uvijek se niste usudili napraviti taj veliki korak?

TCL vam omogućuje da svoj televizor kupite i isprobate čak 30 dana prije nego što donesete konačnu odluku! Uživajte u svim blagodatima TCL televizora bez obaveze i nakon toga uređaj nastavite koristiti, ili ga bez oštećenja i u originalnom pakiranju vratite na prodajno mjesto na kojem ste ga kupili - unutar 30 dana od kupnje.

Ako televizor bude vraćen u skladu s općim uvjetima ove promocije, ostvarujete pravo na povrat uplaćenih sredstava. (*opće uvjete promocije možete pronaći na dnu stranice)

TCL ANDROID 4K TV

Provjerite koje serije televizora ulaze u promociju


Prva stvar koja će vas očarati kod TCL Android TV serija je upravo njihov dizajn. Iznimno tanka i uska konstrukcija ostavlja dojam elegantne instalacije, kako na zidu tako i na pripadajućem TV postolju.

Ako se odlučite za jedan od naših većih televizora (43“+) uz savršen dizajn, uživat ćete u 4K-UHD rezoluciji i 8 milijuna piksela opremljenih Pro HDR-om i najnovijim Android OS-om. Uživajte u svijetlim, živopisnim bojama te zapanjujućoj kvaliteti slike s točnom reprodukcijom tamnih i svijetlih sjena. Sve TCL Android TV serije u praksi odlično ujedinjuju funkcionalnost i eleganciju.

GDJE KUPITI

Provjerite u kojim trgovinama možete pronaći najnovije TCL televizore!pevec-wtb-f
smartson-wtb
emmezeta_wtb
harvey-wtb

alles-wtb
bukal-wtb
frigo-wtb
iskon-logo
ktc-logo

era-logo
mikronis-wtb
links-wtb
ekran-wtb
instar-wtb

OPĆI UVJETI

Uvjeti promocije i pravne informacije


Registracija produženog jamstva

Registraciju televizora za ostvarenje pogodnosti „5 godina bezbrižnog gledanja“ možete napraviti ovdje

*Napomena: uređaji kupljeni u Harvey Norman Croatia d.o.o. nisu pokriveni dodatnim trogodišnjim jamstvom.