Novi Huawei pametni telefoni u ponudi!
January 21, 2020
Zatvaranje poslovnica do daljnjeg
March 18, 2020
 

Huawei P40 Lite prednarudzbe

Najnoviji član Huawei P40 obitelji

Huawei P40 Lite je stigao i uz prednarudžbu vam daje super pogodnost

Prvi uređaj iz najnovije Huawei P40 serije pametnih telefona – Huawei P40 Lite – je napokon stigao u ponudu. Prednarudžbe su krenule, a uz svaku prednarudžbu dolazi i pametna narukvica Huawei Band 4, sa 2.5D zaslonom u boji. koja može mjeriti otkucaje srca, davati obavijesti o porukama i pozivima te prati i kvalitetu sna. Također, Huawei Band 4 ima i 9 različitih načina rada pa tako možete odabrati između trčanja, bicikliranja, veslanja i pritom dobiti profesionalnog trenera na zapešću vlastite ruke.

Prednarudžbe traju do 22.03. pa požurite iskoristiti ovu super ponudu, jer količine su ograničene -> http://bit.ly/P40-Lite-Band-4

Huawei P40 Lite dostupne boje

Kamere s umjetnom inteligencijom

Huawei P40 Lite nam dolazi s nevjerojatne 4 kamere s umjetnom inteligencijom! Uz 48 MP glavnu kameru i AI Ultra Clarity opciju fotoaparat spretno kombinira više kadrova u jednu sliku visoke rezolucije, tako da slika ne gubi nikakve detalje, čak i u  situacijama dubokog zumiranja. Makro objektiv od 2 MP snima s približno 4 cm daljine što rezultira fotografijama nevjerojatno realističnih uzoraka i teksturama u fenomenalnim detaljima.

Baterija i punjenje

Huawei P40 Lite dolazi sa snažnom baterijom kapaciteta čak 4200 mAh pa je uređaj dovoljno napuniti jednom dnevno za neometano korištenje tokom cijelog dana. Čak i ako ga zaboravite napuniti tijekom noći, ne morate brinuti jer Huawei 40W SuperCharge tehnologija omogućava da u 30 minuta uređaj napunite do 70%.

Huawei P40 Lite kamera

Memorija i Procesor

Opremljen je snažnim Kirin 810 procesorom i na našem tržištu dolazi sa velikim kapacitetom pohrane od 6 GB RAM-a i 128 GB ROM-a, pa mjesta za pohranu fotografija i videozapisa zasigurno neće nedostajati. Osim toga, ovakva memorija omogućava pokretanje više aplikacija istovremeno, a da pritom ne utječe na brzinu rada.

Huawei Mobilni servisi (HMS) i Huawei APPGallery

P40 Lite je prvi član P40 obitelji koji izvrsno funkcionira na Huawei Mobilnim Servisima (HMS), skupu usluga utemeljenih u oblaku, koje djeluju kao platforma za povezivanje programera aplikacija s Huawei ekosustavom. Ono što je važno napomenuti je da je za prvi ulazak u Huawei ekosistem važno imati Huawei ID  tako da ga je potrebno kreirati na svakom na novom Huawei telefonu.

Što se tiče preuzimanja novih aplikacija, umjesto Google Play Store-a,Huawei je osmislio svoju platformu imena AppGallery koju vrlo jednostavno možete koristiti za pretraživanje, preuzimanje, upravljanje i dijeljenje mobilnih aplikacija. Veliki broj popularnih domaćih i stranih aplikacija kao što su Booking, Deezer, m-ZABA- ili Njuškalo već možete pronaći na AppGallery-ju, a taj se popis svakim danom sve više i više širi. Aplikacije koje ne možete pronaći u AppGallery-ju, možete staviti u na listu želja (Wishlist), i čim ona postane dostupna, dobit ćete obavijest da je spremna za preuzimanje.

Huawei AppGallery je uveo i novo iskustvo korištenja aplikacija bez instalacije – Quick Apps, koje koriste petinu kodova u odnosu na Android aplikacije, čime zauzimaju manje memorijskog prostora. Korisnici mogu koristiti više od 2.000 ‘Quick Apps’, umjesto 20 izvornih aplikacija sa svega 1 GB prostora.