o nama / povijest

O nama

Usluge

Reference

Partneri

Kontakt

Press

Kratka povijest tvrtke MMM Agramservis d.o.o.

 

Tvrtka MMM Agramservis je nastala je 2005. izdvajanjem servisno-prodajnog odjela korporacije Siemens. Uz inicijalno servisiranje Siemens i BenQ-Siemens mobilnih telefona, te Gigaset fiksnih telefona, MMM Agramservis iste godine postaje i generalni zastupnik kompanije Siemens Gigaset koja na europsko i svjetska tržišta plasira ponajbolje proizvode u segmentu fiksne telefonije (žični, bežični, IP, ISDN telefoni) te širokopojasnih terminala (ADSL/WLAN usmjernici).
 
 
Istovremeno, MMM Agramservis se nastavno na svoju jedinstvenu poslovnu orijentaciju od početka postojanja profilira u najkvalitetnijeg i najsveobuhvatnijeg pružatelja postprodajne servisno-logističke podrške i za ostale ključne mobilne brandove na tržištu među kojima su Sony Ericsson (Sony Mobile), Motorola i LG, te za proizvode renomiranih svjetskih telekomunikacijskih proizvođača kao što su Huawei, Option Wireless, Novatel i 4G Systems. Paralelno sa etabliranjem statusa ovlaštenog servisnog centra za navedene brandove jača i povezanost MMM Agramservisa sa hrvatskim mobilnim (Vipnet, T-Mobile, Tele2) i fiksnim operaterima (T-Com, Iskon). 
 
 
Od osnutka do danas tvrtka MMM Agramservis bilježi kontinuirani rast – kako u broju djelatnika tako i u proširenju ponude pa samim tim i opsega poslovanja. Broj djelatnika u samo šest godina se gotovo utrostručio, a nakon pozicioniranja u Hrvatskoj, tvrtka je svoje poslovanje proširila i na cijelu regiju. Otvoreni su uredi u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Sloveniji, Makedoniji, Kosovu i Albaniji gdje je MMM Agramservis prisutan kao ovlašteni servisni centar te distributer mobilnih telefona i pripadajuće opreme.
 
 
Danas je tvrtka MMM Agramservis ovlašteni servisni centar za većinu mobilnih brandova i prateće opreme koji su dostupni na hrvatskom tržištu (od HTC-a, Applea, Samsunga i Motorole do BlackBerryja, Sony Ericssona (Sony Mobile), LG-ja i Huaweia), a i dalje se velika pažnja poklanja plasmanu, promociji i distribuciji Gigaset terminalne opreme (fiksna telefonija, IP telefonija) te Broadband CPE (Customer Premises Equipment) i IAD (Integrated Access Device) opremi (ADSL/WiFi usmjernici i 3ple Play Gateway) tvrtke Sagem Communications. 
 
 
Svojevrsna kruna postignuća u ovom poslovnom segmentu je suradnja sa vodećim svjetskim proizvođačem mobilnih telefona Samsungom te s vodećim globalnim distributerom mobilnih uređaja, američkom tvrtkom Brightpoint, zahvaljujući kojima tvrtka MMM Agramservis danas distribuira vodeće brandove mobilnih telefona kao što je BlackBerry (mobilni telefoni), uz postojeće robne marke Motorola, Huawei i Philips.
 
1/7